Grillowana Tilapia z Chimichurri Mayo
Przepis Grillowana Tilapia z Chimichurri Mayo może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 20 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 75 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pietruszki, czosnek, filety tilapia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Tilapia z grillowanym Tomatillo Salsa & Serrano Mayo, Kanapka Steak ' n Cheese z Chimichurri Mayo, oraz Kanapki Tilapia z pikantnym majonezem.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Pierwsze 6 składników zmiksować w blenderze do wymieszania. Rezerwa połowę mieszanki majonezu; szczotkować obie strony ryb z pozostałą mieszaniną majonezu.
Grill 3 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Podawać z zastrzeżoną mieszanką majonezu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.