Grillowana Sałatka z awokado i przegrzebka

Grillowana Sałatka z awokado i przegrzebka
Grillowana Sałatka z awokado i przegrzebka to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 1003 kalorii, 14g białka, oraz 84g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, przegrzebki morskie, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Przegrzebków, Mango I Awokado, Tropikalna Sałatka z awokado i Mango oraz tosty Kokosowe, oraz Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Marynata: Umieść wszystkie składniki w średniej misce i ubijaj, aż będą gładkie. Rezerwy 1/4 szklanki marynaty w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
1
Dodaj przegrzebki do miski z marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Wyjmij przegrzebki z marynaty i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wyrzucić marynatę. Zalać dużą ciężką patelnię saute oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj przegrzebki w jednej warstwie. Gotować na złoty kolor z 1 strony, około 2 minut, w zależności od wielkości. Skręć i brązowy po drugiej stronie, kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Karmelizowane awokado: Płaszcz dno małej, nonstick patelni na średnim ogniu, z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Posypać 1 stronę plastrów awokado cukrem, solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Dodaj je do patelni i gotować, aż cukier jest karmelizowany i złoty, o 2 protokół. Delikatnie obrócić i gotować przez kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Wyjąć na talerz i odstawić.
1
Umieść sałaty dla niemowląt w misce z połową segmentów grejpfruta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodaj zarezerwowane 1/4 filiżanki marynaty i wrzucić, aż powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1
Ułóż wystrojone sałaty na półmisku. Top z karmelizowanych awokado, pozostałe segmenty grejpfruta, i przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2
Podawać dodatkowe vinaigrette z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn