Grillowana Ryba Z Masłem Pomarańczowo-Rozmarynowym Seville

Grillowana Ryba Z Masłem Pomarańczowo-Rozmarynowym Seville
Grillowana ryba z masłem pomarańczowo-rozmarynowym Seville jest pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka anchois, masło, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 26%. Podobne przepisy to Marmolada Pomarańczowa Sewilla, Burgery sewilskie z oliwkowo-pomarańczowym smakiem, oraz Marmolada Z Pomarańczy I Wanilii.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn