Grillowana Przepiórka z białą polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej przepiórki z białym Polentanem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 27g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka mleka, pietruszki, kliny cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Przepiórki Texas, Azjatyckie Grillowane Przepiórki, oraz Grillowana Przepiórka Z Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko i pół na pół na wolnym ogniu zagotować w małym, ciężkim rondlu. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki mąki kukurydzianej, mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować przez 5 minut lub aż polenta jest gęsta i kremowa, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać masło, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i 1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej. Trzymaj ciepło.
Umieść przepiórki, od strony piersi w dół, na powierzchni cięcia.
Przetnij przepiórki na pół wzdłuż kręgosłupa, cięcie na drugą stronę, ale nie przez drugą stronę.
Przepiórkę posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i mieloną natką pietruszki.
Umieść przepiórkę na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania i grilluj 6 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia. Wyrzucić skórę.
Przepiórki podawać z polentą i klinami cytrynowymi.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.