Grillowana Pizza Lavash z pikantnym hummusem, grillowanym bakłażanem, fetą, Czerwonym olejem Chile i miętą

Grillowana Pizza Lavash z pikantnym hummusem, grillowanym bakłażanem, fetą, Czerwonym olejem Chile i miętą
Przepis Grillowana Pizza Lavash z pikantnym hummusem, grillowanym bakłażanem, fetą, Czerwonym olejem Chile i miętą jest gotowy w około 31 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1177 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka soku z cytryny, oliwy z oliwek, pieprzu cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Grillowany bakłażan z fetą, miętą i Chilli, Grillowana Jagnięcina Z Bakłażanem, Miętą I Fetą, oraz Grillowana Sałatka z bakłażanem i cukinią z fetą, ciecierzycą i miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umyj lavash olejem po obu stronach. Grillować do złotego koloru po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb LavashChleb Lavash
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Bakłażan posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować bakłażana, przycięte strony w dół, aż złoty kolor brązowy. Obróć bakłażana i grill, aż tylko gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć z grilla i pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Na chleb posmarować hummus, ułożyć bakłażan, a następnie fetę. Grill, z przykryciem w dół przez 2 do 3 minut, lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć z grilla, skropić czerwonym olejem chile i posypać miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieść ciecierzycę, czosnek, i tahini w misce pracy robota kuchennego. Pulsuj, aż stanie się pastą, dodając w razie potrzeby kilka łyżek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
TahiniTahini
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj cayenne, kminek, i sok z cytryny, i puls ponownie, aż połączone. Przy włączonym silniku powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
9
Dodać pietruszkę i pulsować, aż tylko połączone. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
10
Przełożyć do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Umieścić wszystkie składniki w blenderze i miksować przez 5 minut. Przecedzić do małej miseczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn