Grillowana pierś indyka z chili kminkiem Rub
Przepis grillowana pierś indyka z chili kminkiem Rub może zaspokoić Amerykański głód w około 3 godziny i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.58 za porcję. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, masło, mieszankę pieprzu czosnkowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana Pierś Z Indyka Z Sosem Chili, Pierś z indyka pieczona z koprem i kminkiem w sosie tymiankowym, oraz Pierś Z Indyka Pieczona Chili.
Instrukcje
Jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, umieść patelnię z 1/2 cala wodą bezpośrednio pod obszarem grillowania i ułóż węgle wokół krawędzi paleniska.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do ogrzewania pośredniego.
W małej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem indyka i masła. Rozluźnij skórę na piersi indyka w 4 lub 5 miejscach.
Masło pokroić w małe plasterki; umieścić losowo pod skórką indyka. Rub mieszaninę proszku chili na całym Zewnątrz Turcji. Włóż termometr do mięsa z grilla, aby końcówka była w najgrubszej części indyka i nie dotykała kości.
Umieść indyka, skórkę w dół, na grillu nad patelnią ociekową lub nad nieogrzewaną stroną grilla gazowego. Przykryć i grillować na średnim ogniu 30 minut; turn indyka. Przykryj i grilluj 1 godzinę 30 minut do 2 godzin dłużej lub do czasu, gdy termometr odczyta 170ºF, a sok z indyka nie jest już różowy, gdy środek jest cięty.
Wyjąć indyka z grilla; przykryć folią.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.