Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym

Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym
Grillowana miecznik z sosem cytrynowym i kaparowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 45g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 5,31 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz steki z miecznika wyciąć 1 1, cytryna, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowane steki z miecznika z masłem Bazyliowo-kaparowym, Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowym, Koperkowym I Ogórkowym, oraz Grillowana kałamarnica z sosem cytrynowo-kaparowym.

Instrukcje

1
4 łyżki masła rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu. Mieszaj stale, aż masło będzie jasnobrązowe, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Plastry cytryny pokroić na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
3
Dodaj je (z ich sokiem), i kapary, do rondla. Zmniejsz ogień i gotuj, potrząsając patelnią kilka razy, aż cytryna i kapary zostaną podgrzane, około 1 minuty. Smak i prawidłowe przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Zapal grill lub rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Miecznik posmaruj oliwą z oliwek po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
MiecznikMiecznik
6
Posypać solą i świeżo zmielonym białym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Grill lub smażyć miecznika o 4 cale od ciepła, obracając raz, aż zwęglone Na zewnątrz i jeszcze lekko różowy w środku (3 do 4 minut na stronę).
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przełożyć miecznik na duży talerz i pokroić w grube paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
9
Na rybę polać sosem cytrynowo-kaparowym i od razu podawać, przyozdobione posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
10
Wskazówka: soczyste białka są najbardziej orzeźwiające latem. W tej kategorii jest cała masa smacznych i niedrogich butelek. Wypiliśmy Albario z Martin Codax (a także tosty Hiszpanów wygrać w Pucharze Świata!)
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn