Grillowana Lub Pieczona Endywia Z Pancettą I Salsą Verde
Grillowana lub pieczona endywia z Pancettan i Salsa Verde może być tylko przystawką, której szukasz. Na 4,08 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz doskonałą jakość oliwy z oliwek, czosnku, soli i pieprzu oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Stek z flanki pieczonej z salsą Verde, Grillowane krewetki z salsą Verde, oraz Grillowany Kurczak Salsa Verde dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.