Gotowany Groszek Polny

Gotowany Groszek Polny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj gotowanego groszku polnego. Ten przepis służy 6 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Groch Polny Południowy, Groch polny Południowy i pstry, oraz Groszek polny z Okranem i kiełbasą Andouille.

Instrukcje

1
Groszek posortować i umyć; umieścić w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj 4 szklanki zimnej wody i pozostałych składników do patelni; doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do miękkości; odtłuścić powierzchnię od czasu do czasu, odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Odcedzić; wyrzucić tymianek i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn