Gotowany Groszek Polny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj gotowanego groszku polnego. Ten przepis służy 6 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Groch Polny Południowy, Groch polny Południowy i pstry, oraz Groszek polny z Okranem i kiełbasą Andouille.
Instrukcje
Groszek posortować i umyć; umieścić w średnim rondlu.
Dodaj 4 szklanki zimnej wody i pozostałych składników do patelni; doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub do miękkości; odtłuścić powierzchnię od czasu do czasu, odrzucając ciała stałe.
Odcedzić; wyrzucić tymianek i czosnek.