Gotowane ostrygi w zupie Koper-Szafran
Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Jeśli 1,96 zł za porcję spada w budżecie, gotowane ostrygi w zupie Koper-Szafran może być doskonałym bezglutenowe i pescatariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i weź wodę, trzy 8-uncjowe słoiki, ostrygi, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Oliwa Z Oliwek Gotowany Halibut Z Koprem Włoskim I Szafranem, Gotowany łosoś pływający na koprze z szafranem i małżami, oraz Szafran gotowane krewetki z ogolonym koprem włoskim i cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w ciężkiej średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać koper włoski i podsmażyć na złoty kolor, o 10 protokół.
Dodaj 1 szklankę wody; przykryć i gotować, aż koper włoski będzie bardzo miękki, o 20 protokół. Przecierana mieszanina kopru włoskiego w procesorze. Odstawić.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i szafran; smażyć 1 minutę.
Dodać sok z małży, śmietanę i Pernod i doprowadzić do duszenia.
Dodajemy puree z kopru włoskiego i gotujemy na wolnym ogniu. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce odkryte, aż ostygnie. Przykryć i przechowywać w lodówce. Gotować na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.)
Dodaj ostrygi z ich likierem do mieszaniny śmietany i wymieszaj, aby ogrzać. Zupa z chochli do misek.