Gorący Dip Kukurydziany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj gorący Dip kukurydziany. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka chiles, parmezan, ser Monterey jack, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 9 - 13-przez 2-calowe danie zapiekanki.
W średniej misce, wymieszać kukurydzę, chiles, sery i majonez, aż w pełni połączone.
Rozprowadzić mieszaninę w przygotowanym naczyniu żaroodpornym i piec, odsłonięty, aż bąbelkami na brzegach, 30 do 40 minut.
Dip podawać ciepły z piekarnika z wiórkami kukurydzianymi.