Gorące, wolno pieczone kanapki z wieprzowiną, cebulą i mozzarellą

Gorące, wolno pieczone kanapki z wieprzowiną, cebulą i mozzarellą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać gorące wolno pieczone wieprzowiny, cebula, i Mozzarella kanapki spróbować. Jedna porcja zawiera 774 kalorii, 69g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka grubej soli koszernej, nasiona kopru włoskiego, chrupiące rolki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Powoli gotowane BBQ koper włoski, cebula, i wieprzowina kanapki, Wolno gotujące kanapki Fajita wieprzowe z awokado-cebula Slaw, oraz Pieczone kanapki z czerwoną papryką i mozzarellą z pesto z rukoli.

Instrukcje

1
Czosnek posiekać na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
2
Posypać 1 1/2 łyżeczki koszernej soli i mielić do formy pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
Mięso MieloneMięso Mielone
3
Przenieść pastę do małej miseczki; wymieszać w natce pietruszki i kolejnych 7 składników. Za pomocą małego ostrego noża wykonaj 20 równomiernie rozmieszczonych 1-calowych, 2-calowych szczelin w wieprzowinie. Mieszanka przyprawowa Stuff do szczelin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Na Zewnątrz wieprzowiny posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
5
Odstawić na 1 godzinę, aby przyprawy przeniknęły.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
6
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść stojak w dużej patelni do pieczenia; umieść wieprzowinę na stojaku. Piec, aż termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 77°, około 4 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
8
Niech wieprzowina odpocząć 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
9
Przenieś na powierzchnię roboczą. Utrzymuj temperaturę piekarnika; Rezerwuj patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Grubo pokroić wieprzowinę z kości. Grubo posiekać lub rozerwać plastry i umieścić w dużym naczyniu do pieczenia; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Wlać soki z patelni do 4-szklanki miarki. Łyżka tłuszczu. W razie potrzeby dodać wystarczającą ilość wody do odtłuszczonych soków, aby odmierzyć 2 szklanki. Wymieszaj 2 łyżki soków i skrobi kukurydzianej w małym rondlu, aż skrobia kukurydziana się rozpuści; ubić Pozostałe soki i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
OcetOcet
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Ubij na średnim ogniu, aż sos się zagotuje i zgęstnieje, o 2 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i wszystkie papryki; smażyć, aż warzywa będą miękkie i brązowe, mieszając od czasu do czasu, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PaprykaPapryka
CebulaCebula
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Ułóż spody rolki na powierzchni roboczej; kopiec z ciepłą wieprzowiną i skropić sosem. Przykryć serem, warzywami i roladkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
5
Podawać na ciepło.
1
Wieprzowina, sos i warzywa mogą być wykonane jeden dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić wszystko osobno. Przed podaniem podgrzać wieprzowinę, przykrytą, w piekarniku 177° około 40 minut; sosem i warzywami na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia70
Magazyn