Gorgonzola i rozmaryn krem ptysie
Gorgonzolan i rozmaryn krem ptysie może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 52 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką wodę, sól, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z biszkoptem rozmarynowym, Rozmaryn wieprzowina i szalotka Jabłko ptysie, oraz Słodki i pikantny rozmaryn Cheddar + krakersy z dyni Gorgonzola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj dużą blachę ciastek sprayem do gotowania.
Podgrzać wodę i masło do wrzenia w rondlu 3-quart na średnim ogniu.
Dodaj mąkę, sól, rozmaryn i pieprz na raz, stale mieszając 30 do 60 sekund lub aż mieszanina utworzy kulkę; usuń z ognia.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana. Upuść ciasto przez heaping łyżeczki do herbaty około 2 cali od siebie na arkuszu cookie.
Piec 15 do 20 minut lub do złotego koloru. Fajne 5 minut.
Delikatnie nacisnąć środek każdego puffu czubkiem łyżki, aby lekko wcisnąć.
Posypać serem i orzechami.
Piec 2 do 4 minut lub do rozpuszczenia sera.