Gnudi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Gnudi. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,85 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 8G tłuszczu i w sumie 207 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 38 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś sól, żółtka, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 23 minuty. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gnudi, Szpinak i Ricotta Gnudi, oraz Groch Gnudi (lub Gnocchi) z boczkiem i miętą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Zagotuj duży garnek osolonej wody.
W dużej misce wymieszaj ricottę, szpinak, parmezan, jajka i żółtka. Dodaj gałkę muszkatołową, sól, pieprz i mąkę. Uformuj mieszaninę w małe, spłaszczone kulki.
Pogłębiaj uformowane gnudi w mące, aby pokryć, stukając w nadmiar. Slajdów utworzone gnudi do wrzącej wody. Uważaj, aby nie przepełnić patelni; w razie potrzeby pracuj partiami.
Wyjmij gnudi łyżką cedzakową po wypłynięciu na górę i gotowaniu przez około 4 minuty.
Ułóż gnudi na półmisku i lekko skrop sosem marinara.