Glazurowana marchewka i pasternak
Glazurowana marchew i pasternak może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 102 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pasternaku, sól, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Glazurowany Pasternak i marchew, Marchew I Pasternak Polane Miodem, oraz Klon-Pasternak I Marchew.
Instrukcje
Marchew i pasternak pokroić w paski 2 x 1/4 cala.
Marchew i pasternak gotować we wrzącej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu 8 do 10 minut lub do miękkości, dodając porzeczki, w razie potrzeby, podczas ostatnich 3 minut gotowania; odcedzić.
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu; wymieszać z musztardą, miodem i solą, aż do wymieszania. Wymieszać w mieszaninie marchwi i gotować 15 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Posypać posiekaną natką pietruszki.