Gingered Beef Stir-Fry for 2
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Piernikowaną wołowinę Stir-Fry dla 2 Spróbuj. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, bulion wołowy, mielony imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Mongolska Wołowina Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej plastikowej torebce, połączyć 2 łyżki sosu sojowego, sherry i imbiru; dodać wołowinę. Zamknąć worek i obrócić do płaszcza; przechowywać w lodówce przez 30 minut.
W małej misce, połączyć skrobię kukurydzianą, bulion, sos hoisin, cukier i pozostały sos sojowy, aż będzie gładka; odstawić.
Na dużej patelni lub woku smażyć wołowinę w 1 łyżce oleju, aż nie będzie już różowa.
Wyjąć i odstawić na bok. Szparagi podsmażamy na pozostałym oleju, aż będą chrupiące.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej i dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Powrót wołowiny na patelnię; ciepła przez.