Ghirardelli ® Chocolate Saltine Toffi

Ghirardelli ® Chocolate Saltine Toffi
Ghirardelli ® Chocolate Saltine Toffee może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1038 kalorii. Mieszanka krakersów z saltyny, cukru granulowanego, syropu kukurydzianego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Christmas Crack aka Chocolate Saltine toffi, Czekolada Masło Orzechowe Saltine Toffi, oraz Czekoladowy toffi (aka Christmas Crack).

Instrukcje

1
W pół arkusza patelni wyłożonej pergaminem, ułóż krakersy saltine, sól w dół, w jednej warstwie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
W średniej wielkości garnku z sosem połącz cukier, masło i syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Umieścić na średnim ogniu, aż masło stopi się, ciągle mieszając. Zwiększyć do wysokiej temperatury i gotować, aż mieszanina rejestruje 350 stopni F na termometrze cukierków, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
4
Wyjąć z ognia i ostrożnie wlać mieszaninę na sól, równomiernie rozprowadzając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
5
Odstawić na kilka minut, a następnie posypać czekoladą toffi. Gdy czekolada się rozpuści, rozprowadź równą warstwę na toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ToffiToffi
6
Na wierzch posypać pokrojonymi w plasterki migdałami. Zamrażać, aż czekolada ustawi. Gdy czekolada jest ustawiona, rozbić na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn