Grillowane klopsiki, Halloumi i szaszłyki do squasha dla dzieci
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 210 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz dziecko squash, zaatar rub, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Szaszłyki Halloumi, Grillowane Szaszłyki Warzywne Halloumi, oraz Szpinak Dla Niemowląt, Halloumi I Szkliwione Dyni.
Instrukcje
Soak 12 (10-in.) bambusowe szaszłyki w wodzie około 30 minut.
Grill rozgrzać do średniej (około 350).
Połącz połowę rub z jagnięciną w misce i uformuj w 12 kulek.
Ser posmarować olejem, następnie posmarować pozostałym masłem. Wątek klopsiki, ser, i squash na 6 podwójnych zestawów szaszłyków, trzymając szaszłyki lekko od siebie i naprzemiennie składników.
Grilluj, obracając raz, aż mięso będzie średnio rzadkie, łącznie 7 do 8 minut.