German Coleslaw
Przepis Niemiecki Coleslaw jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 130 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek do 4 Lipca. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przepisy Coleslaw (najlepsze zimowe warzywa Coleslaw), Lepszy niż KFC Coleslaw-łatwy coleslaw, oraz KFC Coleslaw Copycat Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć kapustę i cebulę. W rondlu połączyć cukier, ocet, nasiona selera i sól; doprowadzić do wrzenia.
Dodać olej; powrócić do wrzenia i gotować, aż cukier się rozpuści.
Zalać kapustą; wrzucić delikatnie. Wyluzuj.