Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać owocowy Salsan Czarnej Fasoli spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 7 i kosztuje 63 grosze za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Sprawdza się jako tania przystawka. Mieszanka miodu, fasoli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Spróbuj Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, Salsa Z Czarnej Fasoli, oraz Salsa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz czarną fasolę i następne 5 składników w szklanej misce.
Wymieszać skórkę i pozostałe składniki w małej misce i skropić mieszanką fasoli. Wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić salsę, aż będzie gotowa do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
* 1/2 (24-uncja) jar papaya dostępne w sekcji produktów w supermarkecie mogą być zastąpione świeżą papaję. Jeśli nie możesz znaleźć papai, zastąp 2 dojrzałe mango, pokrojone w kostkę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.