From-the-Heart Petits Fours
From-the-Heart Petits Fours is a bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis służy 28. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Jeśli masz syrop kukurydziany, ciastka funtowe, dżem malinowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Petits Fours, Petits Fours, oraz Petits Fours.
Instrukcje
Wytnij 2 kształty serca z każdego kawałka ciasta, używając foremki do ciastek w kształcie serca o średnicy 1 1/2 cala.
Rezerwy nadmiar ciasto do innego użytku.
Dżem i 1 1/2 łyżki wody ugotować w małym rondlu na średnim ogniu, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Umieść serduszka na drucianym stojaku w wyłożonej woskowym papierem patelni o wymiarach 15 x 10 cali.
Wymieszać dżem równomiernie na wierzchy i boki serc ciasta.
Delikatnie zagnieść marcepan; umieścić pomiędzy 2 arkuszami folii i zwijać do grubości 1/16 cala.
Usuń plastikową folię i wytnij 28 serc, używając foremki do ciastek w kształcie serca o średnicy 1 1/2 cala.
Umieścić serduszka z marcepanu nad serduszkami z ciasta. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Połącz cukier puder, 1/2 szklanki wody i syrop kukurydziany w dużym rondlu; gotuj, stale mieszając, na małym ogniu, aż mieszanina będzie przezroczysta.
Dodaj pozostałą wodę w razie potrzeby, 1 łyżkę na raz, aż do uzyskania konsystencji szkliwa. Mieszaj w czerwonym płynnym barwniku spożywczym, aż do wymieszania.
Łyżka lukier równomiernie na sercach ciasta, powłoki całkowicie.