Francuskie Tosty Kiełbasa Puszyste

Francuskie Tosty Kiełbasa Puszyste
Francuskie tosty kiełbasa puszyste wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 92 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Jeśli masz pod ręką cukier, bardzo ciepłe mleko, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 39%. Spróbuj Kiełbasa i jajko francuskie tosty filiżanki, Tosty Francuskie Z Kiełbasą Jabłkową, oraz Francuskie-tosty z kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej kiełbasę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu (usunie to nadmiar wilgoci). Ostudzić na ręcznikach papierowych przez 5 minut; osuszyć. Pokroić w bardzo cienkie plasterki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Połączyć 1-1 / 2 szklanki mąki, nierozpuszczone drożdże, cukier i sól w dużej misce miksera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj mleko, olej, jajko i wanilię; beat 2 minuty na średniej prędkości. Stopniowo dodawać Pozostałe 1-1 / 4 szklanki mąki, aby uzyskać sztywne, ale lepkie ciasto. Wymieszać z kiełbasą. Przykryj miskę i pozostaw 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Porcję ciasta na 12 (2-1/2 cala) obficie nasmarowanych kubków muffin za pomocą miarki lub dwóch łyżek (nie używać papierowych wkładek). Przykryć i odstawić 35 do 45 minut. Ciasto wzrośnie, ale nie dwukrotnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Połączyć cukier i cynamon do polewy w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Piec w nagrzanym piekarniku 375 stopni F przez 20 do 25 minut, aż dobrze zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Ostudzić na stojaku z drutu na 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Posmarować masłem i posypać mieszanką cukru cynamonowego. Uruchom nóż wokół każdej rolki, aby usunąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Podawać na ciepło z syropem naleśnikowym, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop StołowySyrop Stołowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn