Francuskie Bochenki

Francuskie Bochenki
Francuskie bochenki mogą być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Ten przepis wegański serwuje 24 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Jeśli masz pod ręką sól, mąkę chlebową, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mini Francuskie Bochenki, Bochenki Z Szynką, oraz Trzy bochenki w jednym podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodać sól, cukier i 2 szklanki mąki. Beat aż gładkie. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby utworzyć miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Obrócić na mączną powierzchnię; ugniatać do uzyskania gładkiej i elastycznej, około 6-8 minut.
4
Umieścić w nasmarowanej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Poncz ciasto w dół. Przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół. Kształt W 12-in.- długie bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
PunchPunch
6
Umieść stronę szwu w dół na natłuszczonej blasze do pieczenia. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Rozgrzej piekarnik do 450°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Posypać mąką kukurydzianą. Ostrym nożem zrób cztery płytkie cięcia na wierzchu każdego bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Piec 15-20 minut lub do złotego koloru. Fajne na drucianym stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn