Francuski Cebula Czosnek Chleb

Francuski Cebula Czosnek Chleb
Francuski cebula czosnek chleb może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, masło, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuska zupa cebulowa z francuskim chlebem Pizza i sałatka z winegretem Dijon, Cebulowy Chleb Francuski, oraz Cebulowy Chleb Francuski podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmażyć cebulę w oleju przez 8-10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać bulion, 1 ząbek czosnku i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 12-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
W międzyczasie, w małej misce, połączyć masło i pozostały czosnek; mieszać, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozłożyć na kromkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
5
Miejsce na 15. x 10 po. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Piec w temperaturze 350° przez 5-8 minut lub do lekko upieczonego tostu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Posypać parmezanem, u góry cebulą i serem Gruyere. Broil 3-4 po od ognia przez 1-2 minuty lub do bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
GruyereGruyere
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko zdarza się pomylić z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgundu. Na czerwony, spróbuj czerwonego Bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są dobrze zrównoważone kwasowością i strukturą tanin na podniebieniu. Eleganckie wino o mocy i finezji. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie uzupełnia wino.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn