Ciasto czekoladowe Minny może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ekstrakt z wanilii, bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe Minny, Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread), oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Łatwość ciasto skorupa do 9-calowy talerz ciasto i zaciskać krawędzie dekoracyjnie. Nakłuj lekko skorupę widelcem. Skórkę wyłożyć folią lub pergaminem i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Wlać nadzienie do skorupy ciasta i piec około 45 minut, aż nadzienie ustawi się wokół krawędzi, ale trochę jiggly w środku. Przykryć skórkę paskami folii w połowie pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Przenieść ciasto do stojaka i ostudzić całkowicie przed cięciem na kliny.