Francuska Zupa Z Soczewicy Z Jęczmieniem I Chard Tęczowy Przepis

Francuska Zupa Z Soczewicy Z Jęczmieniem I Chard Tęczowy Przepis
Przepis Francuski zupa z soczewicy z jęczmienia i tęczy Chard przepis może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 19 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 884 kalorie, 52g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz łodygi selera naciowego, Tęczowy szwajcarski chard, por i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zupa Z Jęczmienia I Soczewicy Z Boczniakiem Szwajcarskim, Zupa z jęczmienia i soczewicy z boczniakiem szwajcarskim, oraz Złota Sałatka Z Buraków I Jęczmienia Z Tęczowym Boczkiem dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W19 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn