Francuska zupa cebulowa od Birds Eye®
Francuska zupa cebulowa z Birds Eye® może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako zupa. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, ser szwajcarski, liście tymianku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w średnim rondlu na średnim ogniu i gotować przepis gotowy posiekaną cebulę, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub aż złoty kolor.
Dodać bulion wołowy i tymianek; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Dusić 5 minut. W razie potrzeby doprawić solą i czarnym pieprzem.
Ułóż 4 miski zupy odporne na działanie pieczenia na blasze i równomiernie napełnij zupą. Ułóż tosty w każdej misce i top z serem. Broil 1 minutę lub aż ser jest bulgotanie.