Francuska Tarta Cebulowa
Przepis Francuska tarta cebulowa może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 34 minuty. Na 18 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 40. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz płaskie anchois, oliwki, walcowane piecrust i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj FRANCUSKA TARTA CEBULOWA, Francuska Tarta Cebulowa, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 F. Linia 9-calowy pie Płyta lub 9-calowy karbowany tarta cyna z wyjmowanym dnem z piecrust.
Cebulę i oliwki rozłożyć na cieście. Top z anchois, w razie potrzeby, i posypać parmezanem.
Piec, aż skorupa jest złoty kolor i chrupiące, 25 do 28 protokół.