Flądra z tajskim sosem Scallion
Flądra z tajskim sosem Scallion może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 145 kalorii, 22g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i podnieś marchewkę, torebki z herbatą oolong o regularnym rozmiarze, piernik i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Thai Tofu z czerwonym sosem Curry na kokosowym ryżu Scallion, Laotański omlet z koperkiem, cebulką i tajskim Chile, oraz Laotański omlet z koperkiem, cebulką i tajskim Chile.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; odstawić 1 godzinę.
Roll up każdego flądry filet jelly roll Mody, i umieścić w dużej patelni.
Dodaj zieloną cebulę, marchew, i szalotki na patelni. Odcedzić mieszaninę herbaty przez sito do patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 8 minut lub aż ryby płatki łatwo po przetestowaniu z widelcem.
Usuń rybę, zieloną cebulę i marchew z patelni łyżką szczelinową i umieść na półmisku.
Podawać z tajskim sosem Scallion.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.