Fleur de Sel Chocolate Chip Blondies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Fleur de Sel Chocolate Chip Blondies spróbować. Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, fleur de sel, jajka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chocolate Chip Blondies, Chocolate Chip Blondies, oraz Chocolate Chip Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Posmaruj 9 przez 13-calową galaretkę z zmiękczonym masłem lub sprayem do gotowania.
Beat masło w misce miksera Stoiska, aż będzie lekki i puszysty, o 2 protokół.
Dodać brązowy i granulowane cukry trochę na raz, wlewając je na boku miski. Podczas dodawania cukrów, zatrzymać miksera od czasu do czasu i zeskrobać boki i dno miski, aby upewnić się, że wszystko jest w pełni wymieszane. Masło i cukier śmietany mieszaniny, aż będzie lekki i puszysty, o 8 protokół. (Kremowanie tworzy kieszenie powietrzne w cieście, dlatego te Blondie mają lekką i delikatną konsystencję.)
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól morską ubić w misce. (
Dodać sól tylko w razie potrzeby, ponieważ jest dużo na wierzchu gotowych brownies.)
Dodaj swoje jaja 1 na raz, dodając drugie dopiero po pierwszym jest w pełni włączone. Gdy drugie jajko jest w pełni włączone, dodaj swoją wanilię. Włącz mikser do niskiej prędkości i powoli dodać mieszaninę mąki. Gdy suche składniki są w pełni włączone do mokrych składników, dodać wszystkie te chipsy czekoladowe. Twoja maszyna wydaje się być stara się wymieszać w chipsy czekoladowe, ponieważ istnieje tak wiele z nich, ale nie podkręcić go, pozostawić go na niskim poziomie i pozwolić mu w pełni wymieszać chipsy w.
Ciasto z ciastkami rozłóż na przygotowaną galaretkę. Wierzch ciasta równomiernie posypać Fleur de sel.
Pop blondies w piekarniku, aż będą złotobrązowe na górze i nie chwieje się w centrum, 30 do 35 minut. Pozwól Blondies ostygnąć na patelni na stojaku z drutu lub na talerzu na blacie.
Blondies, jeszcze na patelni, ostrym nożem pokroić w sztabki, około 48 sztuk.
Wyjąć łopatką i podawać. (Przechowuj resztki w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia, ale nie będą one trwać tak długo!)