Fleur de Sel Chocolate Chip Blondies

Fleur de Sel Chocolate Chip Blondies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Fleur de Sel Chocolate Chip Blondies spróbować. Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, fleur de sel, jajka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chocolate Chip Blondies, Chocolate Chip Blondies, oraz Chocolate Chip Blondies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Posmaruj 9 przez 13-calową galaretkę z zmiękczonym masłem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Beat masło w misce miksera Stoiska, aż będzie lekki i puszysty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać brązowy i granulowane cukry trochę na raz, wlewając je na boku miski. Podczas dodawania cukrów, zatrzymać miksera od czasu do czasu i zeskrobać boki i dno miski, aby upewnić się, że wszystko jest w pełni wymieszane. Masło i cukier śmietany mieszaniny, aż będzie lekki i puszysty, o 8 protokół. (Kremowanie tworzy kieszenie powietrzne w cieście, dlatego te Blondie mają lekką i delikatną konsystencję.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól morską ubić w misce. (
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodać sól tylko w razie potrzeby, ponieważ jest dużo na wierzchu gotowych brownies.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Dodaj swoje jaja 1 na raz, dodając drugie dopiero po pierwszym jest w pełni włączone. Gdy drugie jajko jest w pełni włączone, dodaj swoją wanilię. Włącz mikser do niskiej prędkości i powoli dodać mieszaninę mąki. Gdy suche składniki są w pełni włączone do mokrych składników, dodać wszystkie te chipsy czekoladowe. Twoja maszyna wydaje się być stara się wymieszać w chipsy czekoladowe, ponieważ istnieje tak wiele z nich, ale nie podkręcić go, pozostawić go na niskim poziomie i pozwolić mu w pełni wymieszać chipsy w.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Ciasto z ciastkami rozłóż na przygotowaną galaretkę. Wierzch ciasta równomiernie posypać Fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Fleur De SelFleur De Sel
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Pop blondies w piekarniku, aż będą złotobrązowe na górze i nie chwieje się w centrum, 30 do 35 minut. Pozwól Blondies ostygnąć na patelni na stojaku z drutu lub na talerzu na blacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Blondies, jeszcze na patelni, ostrym nożem pokroić w sztabki, około 48 sztuk.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Wyjąć łopatką i podawać. (Przechowuj resztki w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia, ale nie będą one trwać tak długo!)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn