Sernik Cytrynowy

Sernik Cytrynowy
Ten przepis służy 16 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, Skórka z cytryny, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Cytrynowy, Sernik Cytrynowy, oraz Lemon Pie Cheesecake Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. Spryskaj dno i bok 10-calowej patelni springform sprayem do pieczenia z mąką. Owiń folię na zewnątrz patelni, aby złapać kapanie. Rezerwa 1/4 szklanki mieszanki ciasta; odstawić. W dużej misce, beat pozostałe ciasto mix, olej, 1 jajko i skórki cytryny z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż crumbly. Naciśnij na dole i 1 cal w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Ciasto MixCiasto Mix
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
W tej samej dużej misce, beat reserved ciasto wymieszać, serek, cukier, budyń i śmietana na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe. Ubić w 3 jajkach, po jednym, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ciasto MixCiasto Mix
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Piec 1 godzinę 20 minut do 1 godziny 35 minut lub aż brzegi są ustawione, ale środek sernika lekko drga po przesunięciu. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale. Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć sernik z piekarnika; umieścić na regale chłodzącym. Nie zwalniając strony patelni, Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Przed podaniem zdjąć część patelni. Rura lub łyżka bitą polewą wokół zewnętrznej krawędzi sernika. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn