Flan Z Serem Kokosowo-Śmietankowym
Przepis kokosowo-serowy Flan jest gotowy w około 6 godzin i 20 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Mieszanka serka philadelphia, cool whip bita polewa, mleko odparowane, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, Flan Z Serem Śmietankowym, oraz Flan Z Serem Śmietankowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Gotować 1 szklankę cukru w małym rondlu na średnim ogniu, aż stopi się i głęboko złoty kolor, stale mieszając. Natychmiast wlać do 9-calowej okrągłej patelni; pochyl patelnię, aby równomiernie pokryć dno patelni.
W blenderze zmiksować mleko i ser śmietankowy na gładką masę.
Dodaj pozostały cukier, jajka, ekstrakt z kokosa i rumu; zmiksuj na gładką masę.
Wlać syrop na patelni; umieścić 9-calowy patelni w dużej płytkiej patelni.
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody do dużej patelni, aby wejść w połowie strony 9-calowej patelni.
Piec 50 min. do 1 godziny lub do momentu włożenia noża w pobliżu środka flan wychodzi czysty. Super. Ostrożnie usunąć flan z wody. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Gdy jest gotowy do podania, unmold flan na talerzu.
Podawać z chłodnym batem.