Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Fish N ' Chips z sosem Curry spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 784 kalorie, 56g białka, oraz 5G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz dorsza, curry, olej, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Spróbuj Fish & Chips with Dipping Sauce, Smażony dorsz do ryb i frytek z sosem tatarskim, oraz Zdrowe fish & chips z sosem tatarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać 2 łyżki oleju do małego rondla i smażyć cebulę na średnim ogniu, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać imbir i czosnek i kontynuować smażenie, aż będą bardzo pachnące i rumiane przez całą drogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3
Dodać curry, zmieloną kolendrę i mąkę i smażyć aż do nasycenia olejem i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra Mielona
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodać ketchup i bulion, a następnie ubijać, gotować, aż sos zgęstnieje tylko trochę.smaż frytki za pierwszym razem
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodaj około 3/4 " oleju do ciężkiego dna patelni (te żeliwne działają świetnie) i podgrzać na średnim ogniu, aż osiągnie 325 stopni F. ostrożnie obniżyć niektóre ziemniaki do oleju bez przeludnienia patelni. Smażyć, aż będą wiotkie, ale nie brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przełożyć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i usmażyć resztę ziemniaków.do piwa poobijane ryby
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą, paprykę, cebulę w proszku, sól i pieprz w misce. Umieścić około 1/2 C mieszaniny na płytkiej patelni lub misce i odkurzyć dorsza z mieszaniny.Po zakończeniu wiórów należy podnieść temperaturę oleju do 375 degees F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać 3/4 łyżeczki proszku do pieczenia do nieużywanej mieszanki mąki w misce, a następnie dodać około 1 C zimnego piwa. Delikatnie wymieszać, aż tylko połączone (to jest w porządku, jeśli istnieje jeszcze kilka brył), i dodać więcej piwa, jeśli mieszanina wydaje się zbyt gęsta (powinny być jak grube ciasto naleśnikowe). Zanurzyć dorsza w cieście, powłoki i pozwalając nadmiar kapać i umieścić w gorącym oleju.Smażyć na złoty kolor z jednej strony, następnie obrócić i smażyć na złoty kolor z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.