Filet wieprzowy z pieczonymi warzywami
Filet wieprzowy z pieczonymi warzywami wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 1185 kalorii, 19g białka, oraz 96 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.84 za porcję. 168 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, jabłko bramley, przyprawę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest doskonałe. Spróbuj Filet wieprzowy z pieczonymi warzywami, Herbed Pot Roast z warzywami, oraz Gaeng om: Thai herbed wieprzowina i warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 200C/Gaz 6 / wentylator 180C. wszystkie warzywa włożyć do pieczenia.
Skropić oliwą, doprawić solą i pieprzem, a następnie wszystko razem wrzucić.
Na talerzu wymieszać skórkę z cytryny i przyprawę wieprzową lub zioła.
Zawiń polędwicę wieprzową w mieszaninie, a następnie połóż ją na warzywach. Piecz przez 40 minut.
Jabłko obrać i pokroić w kawałki. Kawałki rozsypać w blaszce, następnie wlać gorący wywar i gotować przez kolejne 15-20 minut. Wieprzowinę pokroić w plasterki, ułożyć na półmisku z warzywami, na wierzchu łyżkę soków z patelni.