Filet wieprzowy z pieczonymi warzywami

Filet wieprzowy z pieczonymi warzywami
Filet wieprzowy z pieczonymi warzywami wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 1185 kalorii, 19g białka, oraz 96 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.84 za porcję. 168 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, jabłko bramley, przyprawę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest doskonałe. Spróbuj Filet wieprzowy z pieczonymi warzywami, Herbed Pot Roast z warzywami, oraz Gaeng om: Thai herbed wieprzowina i warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 200C/Gaz 6 / wentylator 180C. wszystkie warzywa włożyć do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Skropić oliwą, doprawić solą i pieprzem, a następnie wszystko razem wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
3
Na talerzu wymieszać skórkę z cytryny i przyprawę wieprzową lub zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WieprzowaPrzyprawa Wieprzowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Zawiń polędwicę wieprzową w mieszaninie, a następnie połóż ją na warzywach. Piecz przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Jabłko obrać i pokroić w kawałki. Kawałki rozsypać w blaszce, następnie wlać gorący wywar i gotować przez kolejne 15-20 minut. Wieprzowinę pokroić w plasterki, ułożyć na półmisku z warzywami, na wierzchu łyżkę soków z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Bodega DiamAndes Uco Malbec z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Czysty, głęboki i jasny rubinowy kolor. Aromaty czerwonych nut jagód i wiśni pokazujące intensywność i świeżość. Doskonała struktura, treściwe taniny o dojrzałych owocowych smakach, aksamitne i bardzo dobrze zbalansowane.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn