Filet balsamiczny z czarnym pieprzem Mignon

Filet balsamiczny z czarnym pieprzem Mignon
Filet z czarnego pieprzu i balsamiczny Mignon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz melasę, steki z polędwicy wołowej, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet Balsamiczny Szkliwiony Mignon, Filet Mignon W Czerwonym Winie Redukcja Balsamiczna, oraz Szaszłyki Filet Mignon Z Redukcją Balsamiczną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Melasę i ocet połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj steki, obracając się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
4
Steki umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Steki posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
6
Broil 6 minut; steki włączyć. Dusić dodatkowe 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn