Fiesta Steak Chili

Fiesta Steak Chili
Fiesta Steak Chili to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. To danie główne ma 320 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paprykę, pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Fiesta Pepper Steak, Stek Floribbean Fiesta, oraz Fiesta Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i wymieszać stek i zmielony czarny pieprz w gorącym oleju, aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wymieszać cebulę do wołowiny; saute aż cebula są przezroczyste, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
3
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Wymieszaj zieloną paprykę, żółtą paprykę i czerwoną paprykę w mieszaninie wołowiny po jednej papryce na raz. Gotować i mieszać, aż pachnące, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Papryka żółtaPapryka żółta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Wlać pokrojone w kostkę pomidory, fasolę, czarną fasolę, kukurydzę i sos pomidorowy do mieszanki wołowo-pieprzowej. Doprowadzić do duszenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż smaki mieszają się i mięso jest delikatne, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia71
Magazyn