Fiesta Steak Chili
Fiesta Steak Chili to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 12 porcjami. To danie główne ma 320 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paprykę, pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Fiesta Pepper Steak, Stek Floribbean Fiesta, oraz Fiesta Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować i wymieszać stek i zmielony czarny pieprz w gorącym oleju, aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 10 protokół.
Wymieszać cebulę do wołowiny; saute aż cebula są przezroczyste, 3 do 4 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Wymieszaj zieloną paprykę, żółtą paprykę i czerwoną paprykę w mieszaninie wołowiny po jednej papryce na raz. Gotować i mieszać, aż pachnące, 3 do 5 protokół.
Wlać pokrojone w kostkę pomidory, fasolę, czarną fasolę, kukurydzę i sos pomidorowy do mieszanki wołowo-pieprzowej. Doprowadzić do duszenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż smaki mieszają się i mięso jest delikatne, o 1 godzinę.