Fettuccine z włoską kiełbasą i sosem oliwnym

Fettuccine z włoską kiełbasą i sosem oliwnym
Fettuccine z włoską kiełbasą i sosem oliwnym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,06 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 718 kalorii, 34g białka, oraz 40 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, pomidory, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fettuccine z kremowym sosem pomidorowym z włoskiej kiełbasy, Quinoa Fettuccine z włoską kiełbasą, oraz Włoska kiełbasa, jarmuż i pomidorowa Fettuccine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać wodę do gotowania fettuccine do wrzenia. Tymczasem, w 12-calowej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; w razie potrzeby odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
KiełbasaKiełbasa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Pomidory, sos pomidorowy i oliwki wymieszać z kiełbasą. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować od 10 do 15 minut, od czasu do czasu mieszając, aby zmiksować smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PomidorPomidor
KiełbasaKiełbasa
OliwkiOliwki
3
Gotować i odcedzić fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
4
Podawać sos na fettuccine.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
SOSSOS
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn