Fegato alla Instriana

Fegato alla Instriana
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, fegato allan Instriana może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 47g białka, 31g tłuszczu i w sumie 647 kalorii. Za $3.91 za porcję, ten przepis okładki 58% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czerwonego wina z friuli, wątróbki cielęcej, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 godzin i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest super. Spróbuj Alla Checca, Ravioli Alla Vodka, oraz Penne alla Vodka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Odcedź wątrobę cielęcia i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
2
Pokrój na kawałki o grubości 1 cala i dopraw solą i pieprzem oraz pogłębiaj w soli. W 12 do 14-calowej patelni do smażenia na dużym ogniu rozgrzej oliwę z oliwek do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Podsmaż kawałki wątroby na ciemnozłoty kolor z obu stron i wyjmij na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
4
Dodaj cebulę, marchewkę, seler, czosnek i goździki i gotuj, aż zmiękną, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodaj czerwone wino, wywar cielęcy i sok z cytryny i zmniejsz o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
6
Umieść wątróbkę i uciekające soki z powrotem na patelnię z mieszanką wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj masło i gotuj na wolnym ogniu 8 do 10 minut, aż wątroba zostanie podgrzana do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
WątrobaWątroba
8
Udekoruj skórką z cytryny i podawaj z bruscandoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn