Faszerowana Grecka noga z jagnięciny
Przepis nadziewana Grecka noga jagnięciny może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 55 minut. Jedna porcja zawiera 867 kalorii, 118g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 11,54 zł / porcja, ten przepis okładki 51% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, bazylię, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 13 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Działa dobrze jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jagnięcina Exohiko (jagnięcina, szpinak i ser nadziewany), Baranek po grecku, oraz Greckie Ciasto Jagnięce podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połóż nogę baranka na desce do krojenia, a wnętrze baranka zwrócone jest w Twoją stronę.
Oliwa z oliwek równomiernie skropić jagnięcinę.
Posypać jagnięciną oregano i bazylią. Jagnięcina z sercami karczochowymi, serem feta, suszonymi pomidorami i czosnkiem; doprawić solą i pieprzem.
Zawijaj jagnięcinę wokół farszu. Zawiąż jagnięcinę sznurkiem kuchennym, aby nie rozwinąć się. Owinąć jagnięcinę w folię aluminiową i umieścić w naczyniu do pieczenia.
Piecz w nagrzanym piekarniku do pożądanego stopnia sprawności lub w temperaturze wewnętrznej 150 stopni F (70 stopni C) przez średnio około 90 minut. Odstawić do odpoczynku w ciepłym miejscu na 10 minut przed krojeniem. Zarezerwuj soki z patelni do serwowania.