Faszerowana Flądra

Faszerowana Flądra
Faszerowana flądra wymaga ok. 37 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.57 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bezalkoholowe wino, pietruszkę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowana Flądra, Faszerowana Flądra, oraz Faszerowana Flądra dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W37 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Magazyn