Fasolka szparagowa mamy
Mama ' s Great Green Beans wymaga około 25 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 48 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 40 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz kostkę bulionu wołowego, masło, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Crock Pot-Świetna Wołowina, Świetna Fasola, Świetny Dip! Longmeadow Farm, Wielka Fasola Szparagowa, oraz Wideo: autentyczny portorykański ryż i fasola mamy.
Instrukcje
Fasolkę szparagową odsączyć, rezerwując 1/2 płynu. Rozpuścić kostkę bulionu w zarezerwowanym płynie.
W rondlu umieść fasolkę szparagową i płyn.
Dodaj sos Worcestershire, sos sojowy, masło lub margaryna i czosnek pieprz przyprawa do smaku. Dusić delikatnie przez 15 minut.
Wyjąć do miski, pozostawiając fasolę siedzącą w płynie. Użyj łyżki szczelinowej do serwowania.