Fasola mieszana z winegretem Hoisin

Fasola mieszana z winegretem Hoisin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać mieszane fasoli z Hoisin Vinaigrette spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Jeśli masz paprykę, garbanzos, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka mieszana z winegretem Hoisin i chrupiącym kurczakiem Panko, Hoisin Bbq Łosoś Z Azjatyckim Vinaigrette, oraz Stek + Sałatka z grochu Wasabi z winegretem Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłukać fasolkę szparagową i odciąć końce łodygi; pokroić fasolę na około 3-calowe długości. Opłukać, łodygi i nasiona papryki; pokroić wzdłuż na cienkie plastry o długości około 3 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Ustaw patelnię 10-12 cali na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać fasolkę szparagową i 3 łyżki wody; przykryć i gotować, aż fasola będzie jasnozielona, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj 1 łyżeczkę oleju sezamowego, paprykę i czosnek; mieszaj, aż pieprz zacznie mięknąć, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4
Dodaj garbanzos, biała fasola, zielona cebula, i hoisin vinaigrette. Wymieszać, aż garbanzos i biała fasola są gorące, o 2 protokół. Wymieszać pozostałe 2 łyżeczki oleju sezamowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
VinaigretteVinaigrette
Fasola BiałaFasola Biała
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sos HoisinSos Hoisin
5
Wlać do miski i posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Hoisin vinaigrette. W blenderze lub robocie kuchennym wirować 1/3 szklanki octu ryżowego, 1 1/2 łyżki sosu hoisin, 1 1/2 łyżki wody i 2 łyżeczki posiekanego świeżego imbiru, aż będzie gładka. Sprawia, że około 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Imbirświeży Imbir
Sos HoisinSos Hoisin
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
VinaigretteVinaigrette
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia58
Magazyn