Fasola mieszana z winegretem Hoisin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać mieszane fasoli z Hoisin Vinaigrette spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Jeśli masz paprykę, garbanzos, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka mieszana z winegretem Hoisin i chrupiącym kurczakiem Panko, Hoisin Bbq Łosoś Z Azjatyckim Vinaigrette, oraz Stek + Sałatka z grochu Wasabi z winegretem Hoisin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać fasolkę szparagową i odciąć końce łodygi; pokroić fasolę na około 3-calowe długości. Opłukać, łodygi i nasiona papryki; pokroić wzdłuż na cienkie plastry o długości około 3 cali.
Ustaw patelnię 10-12 cali na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodać fasolkę szparagową i 3 łyżki wody; przykryć i gotować, aż fasola będzie jasnozielona, 3 do 4 minut.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju sezamowego, paprykę i czosnek; mieszaj, aż pieprz zacznie mięknąć, około 2 minut.
Dodaj garbanzos, biała fasola, zielona cebula, i hoisin vinaigrette. Wymieszać, aż garbanzos i biała fasola są gorące, o 2 protokół. Wymieszać pozostałe 2 łyżeczki oleju sezamowego.
Wlać do miski i posypać kolendrą.
Hoisin vinaigrette. W blenderze lub robocie kuchennym wirować 1/3 szklanki octu ryżowego, 1 1/2 łyżki sosu hoisin, 1 1/2 łyżki wody i 2 łyżeczki posiekanego świeżego imbiru, aż będzie gładka. Sprawia, że około 1/2 szklanki.