Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj kiełbasę i farsz ziołowy. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 16G białka, oraz 24g tłuszczu. Za 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2733 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pietruszki o płaskich liściach, kostek chleba, masła i średniej pokrojonej w kostkę cebuli. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 22 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Farsz Z Kiełbasą I Ziołami, Farsz Z Kiełbasą I Ziołami, oraz Farsz z kiełbasą i ziołami dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze i piecz przez 7 minut. Podnieś temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Smaż na średnim ogniu przez 10 minut, aż warzywa zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
7
Dodaj do kostek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
8
Na tej samej patelni do smażenia gotuj kiełbasę na średnim ogniu przez około 10 minut, aż się zrumieni i ugotuje, rozbijając kiełbasę widelcem podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych