Farsz nadziewany sosem i kiełbasą 2 w 1

Farsz nadziewany sosem i kiełbasą 2 w 1
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać 2 w 1 sos i nadziewane kiełbasą farsz spróbować. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka liści tymianku, mieszanka farszu z kurczaka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kiełbasa i farsz ropucha w dziurze z sosem cebulowym, Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), oraz SOS kiełbasowy do herbatników i sosów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i kropla dime wielkości dollops kiełbasy na patelni. Gotować na złoty kolor, około 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Wyjąć z patelni na talerz i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Po usunięciu kiełbasy dodaj 1/4 szklanki oleju rzepakowego do patelni i wymieszaj 1/2 szklanki mąki. Wymieszać, aby utworzyć zasmażkę i gotować przez około 3 do 4 minut. Powoli dodać bulion z kurczaka, mieszając podczas wlać i niech gotować, mieszając często, aż zgęstnieje, około 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
W oddzielnym rondlu rozgrzać 2 szklanki oleju rzepakowego na średnim ogniu, aż osiągnie 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
W dużej misce połączyć farsz, pietruszka, tymianek i szalotki i wymieszać. Weź ćwierć wielkości lub 1 łyżkę mieszanki farszu i owinąć go wokół poszczególnych kulek kiełbasy. Kiełbasę całkowicie przykryć i odstawić
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Gdy wszystkie kulki kiełbasy zostaną pokryte farszem, zanurz je w pozostałej 1/2 szklanki mąki. Gdy wszystkie kulki są lekko pokryte mąką, ostrożnie wrzucić je do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
8
Usuń je z oleju, na papierowy ręcznik wyłożony płytkę do drenażu. Gdy wszystkie kulki zostały usmażone i osuszone wyłączyć ogień do sosu i dodać smażone kulki farszu kiełbasy. Delikatnie wymieszać, aby pokryć kulki sosem i przenieść do miski lub półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
9
Udekorować posiekaną natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn