Farsz chlebowy z rakami, boczkiem i warzywami

Farsz chlebowy z rakami, boczkiem i warzywami
Farsz chlebowy z rakami, boczkiem i zielonymi kolorami może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chrupiący chleb, pietruszkę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Spróbuj Collard Greens Z Boczkiem, Collard Greens Z Boczkiem, oraz Boczek Collard Greens dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odciąć dolną skórkę i krótkie końce chleba; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Pozostały chleb pokroić ze skórką w 1-calową kostkę (około 10 filiżanek luźno zapakowanych).
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Miejsce w bardzo dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać olej, tymianek i czosnek; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Rozłóż kostki na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Piec do złotego i lekko chrupiące, mieszając od czasu do czasu, 20 protokół. Wróć do tej samej bardzo dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj kolejne 3 składniki. smażyć do miękkości, o 10 protokół.
11
Dodaj raki; sauté 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RakiRaki
12
Przenieść do średniej miski. podsmażyć boczek na tej samej patelni na średnim ogniu, aż będzie ostry. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek do miski z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Dodać zieleninę i 1 szklankę bulionu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą prawie miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
BulionBulion
15
Dodaj zielenie i bulion na patelni do mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZieloniZieloni
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Dodać natkę pietruszki. Czy z wyprzedzeniem kostki chleba i mieszanki warzyw mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryj osobno. Przechowywać chleb w temperaturze pokojowej. Chłodna mieszanka warzywna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ChlebChleb
17
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Mieszamy mieszankę warzywną do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
18
Dodać pozostałe 3/4 szklanki bulionu; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
19
Przełożyć do przygotowanego dania. Przykryć maślaną folią, maślaną stroną do dołu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
20
Piec do ogrzania przez, 25 protokół. Odkryć; piec, aż top zaczyna brązowy, 25 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Gunderloch Estate Riesling Dry z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Gunderloch Estate Riesling Dry
Gunderloch Estate Riesling Dry
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn