Estragon jagnięcy z fasolą Cannellini
Estragon jagnięce Shanks z fasolą Cannellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 180 kalorii, 24g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, pomidory w puszkach, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 85%. Spróbuj Estragon jagnięcy z fasolą Cannellini, Pieczone w garnku golonki jagnięce z fasolą Cannellini, oraz Golonki jagnięce z białą fasolą i kabaczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z jagnięcych goleni.
Umieść fasolę i następne 4 składniki (przez czosnek) w kuchence elektrycznej 7-quart; dobrze wymieszaj.
Umieścić jagnięce shanks na mieszaninie fasoli; posypać estragonem, sól, i pieprz.
Pomidory polać jagnięciną. Przykryć i gotować na wysokiej przez 1 godzinę. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 9 godzin lub aż jagnięcina jest bardzo delikatna.
Usunąć jagnięce golenie z wolnej kuchenki.
Wlać mieszaninę fasoli przez durszlak lub sito nad miską, rezerwując płyn.
Pozostawić płyn 5 minut; odtłuścić tłuszcz z powierzchni cieczy. Powrót mieszanki fasoli do cieczy.
Usunąć jagnięcinę z kości; wyrzucić kości.
Podawać jagnięcinę z mieszaniną fasoli.
Wskazówka żywieniowa: fasola w puszkach jest wygodną opcją, gdy nie masz czasu na przygotowanie suszonej fasoli-wadą jest zawartość sodu. Zmniejsz zawartość sodu w każdej odmianie fasoli w puszkach o 40 procent po prostu przez ich opróżnianie i płukanie.