EGG JIGGLERS® tulip Bouquet Party Cake
EGG JIGGLERS® tulip Bouquet Party Cake to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 16 porcjami. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz zimną bitą polewę, żel do zdobień, liście mięty dziąsłowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj EGG JIGGLERS® tulip Bouquet Party Cake, Bukiet Warzywny Party, oraz Tulipan-rodzinny tort świąteczny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jedną z warstw ciasta na talerzu służącym; rozłóż cienką warstwą ubitej polewy. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta; rozprowadzić górę i bok z pozostałą bitą polewą.
Zrób zygzak-wyciąć wokół środka każdego JIGGLERS galaretki jaj; przekręcić, aby oderwać. Ułóż, pokrojone boki w górę, na torcie, aby przypominały tulipany. Użyj żelu dekoracyjnego, aby narysować łodygi tulipana na wierzchu ciasta.
Umieść liście dziąseł na łodygach.
Ciasto posypać kokosem, aby przypominało trawę.