Edamame Guacamole

Edamame Guacamole
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Edamame Guacamole spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka awokado, pieprz, różyczki brokuły, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Edamame Guacamole, Edamame Guacamole, oraz Guacamole z Edamamem i sezamem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia. Przygotuj lodową kąpiel i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Gotować fasolę edamame na toczenia wrzenia do miękkości, 10 do 11 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
3
Fasolę odcedzić do sitka i wstrząsnąć w łaźni lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
4
Dobrze spuścić.
5
Przecier awokado, sok z limonki, czosnek i jalapeño w robocie kuchennym z dużą prędkością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
AwokadoAwokado
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Dodaj ziarna edamame i proces na dużej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
7
Tymczasem, gotować brokuły na toczenia wrzenia do miękkości, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
8
Odcedzić brokuły i wstrząsnąć w kąpieli lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
LódLód
9
Dobrze osuszyć i osuszyć.
10
Dodać brokuły do mieszaniny edamame i proces na dużej prędkości, aż bardzo gładka, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby, aby włączyć wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
Przenieść mieszaninę do średniej miski i złożyć pozostałe składniki, mieszając gumową szpatułką, aż zostaną dobrze włączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
12
Przenieść guacamole do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 1 godziny, przed podaniem z akompaniamentem wyboru. (Guacamole będzie przechowywać w lodówce do dwóch dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
13
Kalorie: 25; tłuszcz całkowity: 2 g; Węglowodany: 1 g; błonnik pokarmowy: 1 g; białko: 1 g
14
Miraval Resort & Spa
15
Od uważnego jedzenia przez Miraval Resort & Spa. Copyright © 2012 Miraval Resorts, LLC. Zdjęcia: Dana Gallagher. Publikowane i dystrybuowane w Stanach Zjednoczonych przez Hay House, Inc.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn