Easy Stromboli

Easy Stromboli
Łatwe Stromboli wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 14 i kosztuje 63 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pepperoni, sól, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Easy Stromboli, Łatwe Pepperoni Stromboli z wideo, oraz Stromboli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać olej, sól i 2 szklanki mąki. Beat until smooth. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut. Przykryć i odstawić na 10 minut. Skręć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zwiń w 14-calowy. x 12-po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Przenieś do nasmarowanego 15-calowego. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia. Łyżka sos do pizzy w ciągu 1/2 W. krawędzi. Wierzch z kiełbasą, pieczarkami, pepperoni i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do PizzySos Do Pizzy
GrzybyGrzyby
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
KiełbasaKiełbasa
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Roll up jelly-roll stylu, począwszy od długiego boku; szczypta szew do uszczelnienia i tuck kończy się pod.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
6
Piec w temperaturze 400° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce resztki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn