Easy Salsa Meatloaf

Easy Salsa Meatloaf
Easy Salsa Meatloaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za 90 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 20g tłuszczu i w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka przyprawionej bułki tartej, sera cheddar, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać jajko, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe Ciasto pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 208 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Easy Salsa Meatloaf, Salsa Meatloaf, oraz Salsa Meatloaf dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mieloną polędwicę, salsę, bułkę tartą, ser, jajko i czosnek. Dopraw pietruszką, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica MielonaPolędwica Mielona
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przełóż na bochenek o wymiarach 5x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do minimalnej temperatury wewnętrznej 160 stopni F (72 stopnie C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Sos do maczania naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Domaine Carneros Brut rosé Cuvee de la Pompadour. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 36 dolarów za butelkę.
Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour
Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour
Domaine Carneros Brut Rosé Cuvée de la Pompadour, celebruje życie i czasy Madame de Pompadour (Wielkiej kurtyzany i kochanki Ludwika XV), której przypisuje się wprowadzenie szampana na dwór i była wpływową twórczynią smaku w dziedzinie sztuki, architektury i filozofii–słynącą z komentarza: "Szampan to jedyne wino, które kobieta może pić i pozostaje piękne."Domaine Carneros Brut Rosé to wino o doskonałej równowadze, podkreślające cechy owocowe i kwiatowe w większym stopniu niż widać to w Brut lub Le Rêve. Wykonany jest ściśle z rzemieślniczą dbałością o jakość, z pozyskiwaniem wyłącznie z Carneros i wykorzystaniem uświęconych tradycją metod produkcji Champenoise. Mieszanka 58% Pinot Noir, 42% Chardonnay, Brut Rosé ma być spożywana w dość młodym wieku, kiedy owocowy charakter wciąż dominuje, ale jest wystarczająco dużo wieku, aby wino było okrągłe i zrównoważone.Aromat wina ma nuty poziomek i róż z nutami brzoskwini, chociaż Brut Rosé ma jasnoróżowy kolor, nie jest słodszy niż nasze inne wina. To prawdziwy Brut.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn